H&M Beauty Bar by Dashl Dam Square
4,9starstarstarstarstar_half261 beoordelingen

Locatie

Amsterdam

Adres

Dam 4, Amsterdam

Telefoon

+4921138537967

Over

Welkom bij de Beauty Bar van Dashl x H&M op de Dam in Amsterdam! Hier laat je je nagels, wimpers en wenkbrauwen behandelen. Dit zijn onze openingstijden: Mo/Tue/Wed 10-20 Thu 10-21, Fri/Sa 10-20, Sun 11-20.

Nails
H&M Mini Mani (alleen nagellak)
20 min, € 16

Met onze “H&M Mini Mani” worden je nagels gelakt met een H&M nagellak naar keuze. Als je wat meer verzorging nodig hebt, kies dan voor onze "Classic Manicure".

MAN-icure
20 min, € 24

Met onze verzorgende behandeling "MAN-icure" worden je nagels gevormd en gevijld en de nagelriemen behandeld en verwend met nagelolie. Wil je ook je nagels lakken, dan raden we onze H&M nagellak manicure aan.

Classic Manicure
45 min, € 35

Met onze verzorgende behandeling "MAN-icure" worden je nagels gevormd en gevijld en de nagelriemen behandeld en verwend met nagelolie. Inclusief nagellak.

OPI Gel Polish Manicure
45 min, € 40

Bij onze "OPI gellak manicure" worden jouw nagels in model gebracht, gevijld, gepolijst en daarna behandeld met de gellak OPI Gel Color en afgemaakt met een verzorgende nagelolie. Mocht je speciale nail art willen (zoals chrome, een french manicure of andere kleine designs), dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. Als je oude manicure met gellak van je nagels verwijderd moet worden, kies dan voor de behandeling “OPI gellak + verwijdering”.

OPI Gel Polish Manicure & Gentle Removal
60 min, € 46

Kies je voor de “OPI gellak manicure + verwijdering” behandeling wordt eerst de vorige gellak van je nagels verwijderd. Je nagels worden dan gevormd, gevijld, gepolijst en tenslotte behandeld met OPI Gel Color (de gellak) en afgemaakt met een verzorgende nagelolie. Om de gellak te verwijderen, gebruiken we een milde methode en geen elektrische vijl om je nagels niet onnodig te beschadigen. Mocht je speciale nail art willen (zoals chrome, een french manicure of andere kleine designs), dan worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht. FYI: we kunnen geen gel- of acrylnagels van andere salons verwijderen waarvoor een elektrische vijl nodig is.

Gentle Removal
15 min, € 14

Wil je alleen de OPI gellak van je handen of voeten laten verwijderen? Met de OPI gellak verwijdering halen we de gellak van je vorige Dashl behandeling van je nagels. Hiervoor gebruiken we een milde methode en geen elektrische vijl om je nagels niet onnodig te beschadigen. FYI: we kunnen geen gel- of acrylnagels van andere salons waarvoor een elektrische vijl nodig is verwijderen.

Gentle Removal, OTHER SALON
30 min, € 16

Met deze gellak verwijdering behandeling worden je nagels ontdaan van gellak die bij een andere nagelstudio is gezet. Om dit te doen, gebruiken we een milde methode en geen elektrische vijl om je nagels niet onnodig te beschadigen.

OPI Gel Polish Manicure & Gentle Removal, OTHER SALON
75 min, € 52

Bij deze behandeling ontdoen we jouw gellak (geen acryl- of gelnagels) die door een andere salon zijn aangebracht. Deze wordt aangevuld met een klassieke manicure waarbij we jouw nagels shapen, vijlen en lakken met een OPI Gel Color gellak. Voor de nagelriemen gebruiken we een verzorgende nagelolie. We gebruiken geen elektrische vijl om het nagelbed zo min mogelijk te belasten. Wil je extra nail art? Boek dit dan bij als extra behandeling.

Extra: Nail Art, 2 nails
5 min, € 5

Let op: deze extra is alleen te boeken in combinatie met een van onze gellak behandelingen. Je kunt bij deze extra kiezen voor chrome, een french manicure, glitter of andere designs.

Extra: Nail Art, 4 nails
10 min, € 10

Let op: deze extra is alleen te boeken in combinatie met een van onze gellak behandelingen. Je kunt bij deze extra kiezen voor chrome, een french manicure, glitter of andere designs.

Extra: Nail Art, Full set, basic
20 min, € 16

Met deze behandeling vul je je manicure aan met simpele nail art. Hieronder vallen bijvoorbeeld French Manicure, stippen/lijnen, glitters en andere simpele designs. Let op: deze extra is alleen te boeken in combinatie met een van onze gellak behandelingen. Je kunt bij deze extra kiezen voor french manicure, glitter en andere eenvoudige ontwerpen.

Extra: Nail Art, Full set, advanced
30 min, € 25

Met deze behandeling vul je je manicure aan met geavanceerde nail art. Hieronder vallen bijvoorbeeld chromen nagels, folie, figuren, patronen en andere gedetailleerde designs. Let op: deze extra is alleen te boeken in combinatie met een van onze gellak behandelingen. Je kunt bij deze extra kun je kiezen voor chroom, folie, figuren en patronen.

Nail Fix
15 min, € 6

Met onze snelle Nail Fix repareren we je nagel als deze is afgebroken of als de gel is afgebladderd. De gellak wordt verwijderd en je nagel wordt opnieuw gevormd, gevijld, gepolijst en daarna behandeld met OPI Gel Color (gel lak).

Nail Fix 2 Nails
25 min, € 10

Met onze snelle Nail Fix repareren we je nagel als deze is afgebroken of als de gel is afgebladderd. De gellak wordt verwijderd en je nagel wordt opnieuw gevormd, gevijld, gepolijst en daarna behandeld met OPI Gel Color (gel lak).

Brows & Lashes
Free Brow Quick Fix
15 min, € 0

Free Brow Quick Fix

Brow Express
15 min, € 22

Bij onze "Eyebrow Express" behandeling worden je wenkbrauwen met touw of pincet geëpileerd en in model gebracht.

Brow Tint
10 min, € 16

Met onze Brow Tint behandeling laat je je wenkbrauwen naar wens kleuren.

Brow Lift
30 min, € 64

De meest trendy behandeling van dit moment: onze legendarische Brow Lift! Je wenkbrauwen worden niet alleen gemodelleerd, maar ook geëpileerd, gekleurd en krijgen een verzorgende keratine boost. De houdbaarheid van de Brow Lift is tussen de 4-8 weken en hangt af van je individuele haarstructuur en verzorging.

All About Brows
20 min, € 30

Bij onze “All About Brows” behandeling worden je wenkbrauwen gekleurd, in model gebracht en daarna gestyled tot in de puntjes.

Lash Tint
15 min, € 16

Met onze “Lash Tint” behandeling worden je wimpers getint in de kleur naar wens.

Lash Lift
45 min, € 66

Met onze "Lash Lift" behandeling worden je wimpers naast gelift ook voorzien van kleur en krijgen ze een keratine boost. Dit herstelt de wimpers en geeft ze een mooie glans. De houdbaarheid van de wimperlift is ongeveer 4-8 weken en is afhankelijk van uw individuele wimpergroei en verzorging.

Combo: All About Brows & Lash Tint
30 min, € 42

Met onze “All About Brows & Lash Tint” behandeling worden je wenkbrauwen en wimpers gekleurd. Daarnaast worden je wenkbrauwen gestyled en gemodelleerd.

Combo: All About Brows & Lash Lift
60 min, € 83

Een combinatie van twee behandelingen voor wie indrukwekkende ogen en wenkbrauwen wil. Onze Brows & Lashes Luxe behandeling bevat een wimperlift en kleur- en keratineboost voor de wimpers. Daarnaast verven, vormen en stylen we de wenkbrauwen.

Combo: Lash Lift & Brow Lift
60 min, € 109

Een combinatie van twee behandelingen voor iedereen die lang mooie wimpers en wenkbrauwen wil! Onze “Lash Lift & Brow Lift” behandeling bevat de twee hotste trends: een Brow Lift en een Lash Lift, inclusief het kleuren van zowel je wimpers als wenkbrauwen. De houdbaarheid van de Lash- en Brow Lift is 4-8 weken. Beide zijn wel afhankelijk van je haargroei, haarstructuur en verzorging.