H&M Beauty Bar by Dashl Dam Square
4,9starstarstarstarstar_half261 beoordelingen

Locatie

Amsterdam

Adres

Dam 4, Amsterdam

Telefoon

+4921138537967

Over

Welkom bij de Beauty Bar van Dashl x H&M op de Dam in Amsterdam! Hier laat je je nagels, wimpers en wenkbrauwen behandelen. Dit zijn onze openingstijden: Mo/Tue/Wed 10-20 Thu 10-21, Fri/Sa 10-20, Sun 11-20.

starstarstarstarstar

Vicki P, 31 jan. 2023
starstarstarstarstar

Prima en zorgvuldige behandeling. Wenkbrauwen werden mooi getint en zagen er keurig uit!

Sheila G, 31 jan. 2023
starstarstarstarstar

Super tevreden. Kom zeker terug!

Sandra J, 27 jan. 2023
starstarstarstarstar

Voor de tweede keer behandeling voor lash lift bij Ruby @de Dam Amsterdam. Het is nog mooier dan de eerste x (wat ook mooi was)! Ging weer heel tevreden naar huis. Ruby is heel geduldig en kundig. Boek voortaan altijd bij haar.

Nancy C, 22 jan. 2023
starstarstarstarstar

Elisabeth B, 22 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ruby is wonderful!

Yvonne K, 20 jan. 2023
starstarstarstarstar

Perfecte nagels <3

Rosa VZ, 20 jan. 2023
starstarstarstarstar

Marlene R, 19 jan. 2023
starstarstarstarstar

Cecile is echt een topper! Nu de 2e keer dat ik bij haar kom (na ruim 3 weken) en ze werkt heel netjes en precies. Ook mijn nagelriemen zijn weer goed bijgewerkt.. Een aanrader

Elke VA, 19 jan. 2023
starstarstarstarstar

Panca E, 18 jan. 2023
starstarstarstarstar

Top

Jelly B, 14 jan. 2023
starstarstarstarstar

Goeie servic. Alles wat zij deed heeft ze stap voor stap uitgelegd heeft me meegenomen in het proces. heel liefff klantvriendelijk zou zeker nog een keer gaan🙂

Palvi M, 13 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ik ben erg tevreden over de behandeling, professioneel en er was een prettige sfeer. Top!

Natalie C, 12 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ik werd heel snel en vriendelp geholpen toen ik in nood was

Lakisha S, 11 jan. 2023
starstarstarstarstar

Eindelijk de wenkbrauwen van mijn dromen.

Sandra J, 10 jan. 2023
starstarstarstarstar

Maria Chiara L, 9 jan. 2023
starstarstarstarstar

In general I’m satisfied with the result, it’s just when I washed my hands later, I felt burning on several fingers, it appeared they were hurt, but then all was ok.

Valentina L, 7 jan. 2023
starstarstarstarstar

Zehra O, 7 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ignasia T, 7 jan. 2023
starstarstarstarstar

Elisabeth B, 7 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ayshecan B, 7 jan. 2023
starstarstarstar_borderstar_border

Cecilia deed haar best, leuke meid. Maar om eerlijk te zijn, was die gewone nagellak 's avonds al op veel plaatsen beschadigd en heb ik het verwijderd.

Els L, 5 jan. 2023
starstarstarstarstar

Amazing 🤩

Nilay D, 5 jan. 2023
starstarstarstarstar

Katerina V, 5 jan. 2023
starstarstarstarstar

Pien VD, 5 jan. 2023
starstarstarstarstar

Heel tevreden met het eind resultaat. Ruby was vriendelijk en creëerde een leuke sfeer.

Olga U, 4 jan. 2023
starstarstarstarstar

Farrah A, 4 jan. 2023
starstarstarstarstar

Lieve professionele dame! Goed geholpen

Isabella C, 3 jan. 2023
starstarstarstarstar

Geweldig mijn dochter is er heel blij mee, haar nagels zien er top uit!

Livia N, 2 jan. 2023
starstarstarstar_borderstar_border

Ze was heel vriendelijk, maar ik zou in de toekomst geen browlift meer nemen.

Samantha B, 2 jan. 2023
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Unfortunately bad quality of work and nail art is also not the best. Gel nail polish started to peel off in just 2 days. I don’t think I’d ever go back for a treatment. However, staff is helpful and tried to make the treatment as pleasable as possible.

Aslinur O, 1 jan. 2023
starstarstarstarstar

Ruby erg geduldig en werkt erg secuur. Blij met mijn wimpers. Beste behandeling ooit.

Shirley D, 31 dec. 2022
starstarstarstarstar_border

Anne-gitte H, 31 dec. 2022
starstarstarstarstar

Nereida O, 31 dec. 2022
starstarstarstarstar

Service was amazing and everything thing I got done was gorgeous

Sarah M, 30 dec. 2022
starstarstarstarstar

Mooi resultaat, fijne behandeling en goede uitleg Bedankt

Ria VZ, 30 dec. 2022
starstarstarstarstar

Ze was erg aardig en duidelijk ,hoop dat ik er lang plezier van mag hebben

Yvonne DK, 30 dec. 2022
starstarstarstarstar

Dank je wel Ruby,voor mijn mooie wenkbrauwen..

Rosita VV, 30 dec. 2022
starstarstarstarstar

Mijn nagels zijn mooi gelakt en de styliste was erg lief! Mijn nagel was kort nadat ik de winkel verliet beschadigd door per ongeluk ergens tegen aan te hebben gestoten en ze heeft hem direct mooi opnieuw gelakt zonder probleem.

Chayen M, 29 dec. 2022
starstarstarstarstar

Elke VA, 27 dec. 2022
starstarstarstarstar_border

Korina T, 27 dec. 2022
starstarstarstarstar

superlief geholpen door Ruby! voelde me heel comfortabel tijdens de behandeling :)

Nora W, 26 dec. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Na een paar uur waren mn wimpers al een stuk gedaald. Zie er een dag later inmiddels vrij weinig van de lashlift. Zeer klantvriendelijk wel

Evaline K, 23 dec. 2022
starstarstarstarstar

Was top! Ruby heeft mijn wimpers echt mooi gekruld en geverfd. Heel blij mee!

Sylvia P, 23 dec. 2022
starstarstarstarstar

Celia was ontzettend lief en hielp mij goed met de juiste kleur nagellak vinden. Ben heel blij met het resultaat

Zohra A, 23 dec. 2022
starstarstarstarstar

Julia VDT, 23 dec. 2022
starstarstarstarstar

Een hele fijne behandeling gehad, ik ben super blij met mijn gelakte gel nagels.

Soraya B, 23 dec. 2022
starstarstarstarstar

Mooie nagels en wenkbrauwen, heel blij mee! De dames weten goed wat ze doen!

Annemarie A, 21 dec. 2022
starstarstarstarstar

Enorm vriendelijke dame is Ruby. Ze verstaat haar vak zodanig goed dat ze gelijk door had wat ik wenste en ondanks mijn dunne wenkbrauwen & wimpers mij het effect gaf wat ik graag wilde! Zeker een aanrader!

Tijen B, 20 dec. 2022
starstarstarstarstar

Haar kunde & vriendelijke aanpak maakte de behandeling er plezant. Geweldig resultaat en een gezellige sfeer 5 sterren!

Tijen B, 20 dec. 2022
starstarstarstarstar

Zij was geweldig! Ik liet voir het eerst 8n mijn 70-jarig bestaan mijn wenkbrauwen doen. Helaas waren er te weinig haren over, maar zij heeft er evengoed een, zij het kortdurend, kunstwerkje van gemaakt!

Els L, 19 dec. 2022
starstarstarstarstar

Goed geholpen ook nadat 1 nagel de volgende dag opnieuw moest, top!

Elisabeth B, 19 dec. 2022
starstarstarstarstar

Fijne en lieve styliste! Was erg gezellig en mn wimpers zijn prachtig gelukt

Tumi VL, 18 dec. 2022
starstarstarstarstar

Korina T, 14 dec. 2022
starstarstarstarstar

Super lieve styliste, lekker gekletst!

Jinke V, 14 dec. 2022
starstarstarstarstar

Sannah N, 14 dec. 2022
starstarstarstarstar

Ruby is the best

Angeliki C, 13 dec. 2022
starstarstarstarstar

Ruby did a great job!

Laura T, 13 dec. 2022
starstarstarstarstar

Nicole VD, 12 dec. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Very nice stylist, but not quite happy with the result. Brow lift effect was gone within a week. Lash lift was not perfect, since the lashes of one eye were not all lifted (some have staid the way they were). Too expensive for the results, to be honest.

Pauline H, 12 dec. 2022
starstarstarstarstar

Really friendly and nice stylist, she immediately made me feel comfortable and did a great job on my eyebrows. I’ll definitely come back here again!

Jiska V, 11 dec. 2022
starstarstarstarstar

Isabella B, 10 dec. 2022
starstarstarstarstar

Absolutely amazing and I’ll definitely be booking again. She’s one of a kind :-)

Jasmine H, 5 dec. 2022
starstarstarstarstar

Thank you for the good service! You were so sweet and really explained what you were doing! Hopefully till next time!

Mikayla W, 4 dec. 2022
starstarstarstarstar

Sophie K, 4 dec. 2022
starstarstarstarstar

Amazing lift! Professional and great service:)

Lisa C, 4 dec. 2022
starstarstarstarstar

Op een zeer vriendelijke en fijne manierwerden mijn wimpers

Norma S, 4 dec. 2022
starstarstarstarstar

Elisabeth B, 4 dec. 2022
starstarstarstarstar

Heel professioneel en nam ruim de tijd om zorgvuldig mijn nagels te doen. Nogmaals bedankt.

, 3 dec. 2022
starstarstarstarstar

Alina zoo liefff en elke x vragen of het goed gaat voel je geen tintelingen of pijn super aardig en naar je wens en genoeg tips en tricks meegekregen

Aniesa H, 2 dec. 2022
starstarstarstarstar

Super tevreden met Alina. Ze is zeer professioneel en kijkt precies wat bij jou past. Heel vriendelijk en heeft ontzettend veel ervaring. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig dankzij haar. Niemand anders raakt deze meer aan!

Roegsana DH, 2 dec. 2022
starstarstarstarstar

dank je wel Alia!

Patricia B, 2 dec. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was great 👍

Concetta D, 1 dec. 2022
starstarstarstarstar

Ruby is amazing! She really is a brow genius! And what I loved is that she explained every step of the treatment. She really truly did my brows the exact way I wanted them.

Bente K, 30 nov. 2022
starstarstarstarstar

Echt top! Mijn wenkbrauwen zien er weer prachtig uit! Thanks Ruby :)

Julia M, 30 nov. 2022
starstarstarstarstar_border

Great specialist for eyebrows. She also gave good advice how to shape brows with Dashl products too. I do miss the specialist who works with treading eyebrows. Hope Dashl will hire someone who can do treading.

Im Fong L, 30 nov. 2022
starstarstarstarstar_border

Zeer blij met einde resultaat Goed en zorgzaam stylyste

Jurgitao S, 30 nov. 2022
starstarstarstarstar

Was great! Really happy with the fantastic staff!

Deb M, 30 nov. 2022
starstarstarstarstar

M H, 29 nov. 2022
starstarstarstarstar

Heb met super mooie nagels de salon verlaten. Cecilia heeft er iets moois van gemaakt, echt een aanrader!

Eylem S, 28 nov. 2022
starstarstarstarstar

A big thank you!

Olga S, 28 nov. 2022
starstarstarstarstar

Je bent echt geweldig. Mooiste nagels ooit 🥰

Maaike D, 27 nov. 2022
starstarstarstarstar

really nice woman and she gave me really pretty brows for free love xxxx

Elin K, 26 nov. 2022
starstarstarstarstar

Thanks Cecilia for your professionalism and for making this treatment very cozy. Always nice to meet kind people ♥️ highlight of my day

Mathilde C, 25 nov. 2022
starstarstarstarstar

Cherona K, 24 nov. 2022
starstarstarstarstar

Weitzu L, 23 nov. 2022
starstarstarstarstar_border

👍

Hannah H, 22 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ruby heeft het super gedaan! Nooit gedacht dat mijn wenkbrauwen zo mooi konden worden!

Nanja B, 21 nov. 2022
starstarstarstarstar

Great service and I love the explanation for making my eyebrows look perfect in a sec.

Karina GV, 20 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ik vond het weer geweldig! Ruby is een uitstekende vakman. heel erg bedankt Ruby voor de liefde 🤍✨

Emanuella NB, 20 nov. 2022
starstarstarstarstar

Nora VDR, 20 nov. 2022
starstarstarstarstar_border

The master was very friendly and nice, although the manicure itself is not perfect. The nail polish on one nail was gone in 5 days, I got burrs and she cut one finger to blood even though I told that I have very sensitive skin.

Natallia R, 19 nov. 2022
starstarstarstarstar

Heel prettig en fijn geholpen door Ruby. Werkt heel precies en netjes. Ze geeft een goede en duidelijke uitleg over wat ze gaat doen.

Hiba M, 19 nov. 2022
starstarstarstarstar

Elisabeth B, 18 nov. 2022
starstarstarstarstar

Cecilia is echt super fijn en goed! Liefs

Bente K, 17 nov. 2022
starstarstarstarstar

Cecilia was vriendelijk, heel detailgericht en dacht met me mee over kleuren en combinaties. Super blij!

Anne Lieke V, 17 nov. 2022
starstarstarstarstar

Rosi S, 17 nov. 2022
starstarstarstarstar

Top service van Cecilia!

Eline H, 17 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ruby did a wonderful job. Thank you!

Marijke H, 16 nov. 2022
starstarstarstarstar

Love the brows. Friendly ladies. It was a pleasure to be there.

Neumine M, 16 nov. 2022
starstarstarstarstar

Lydia VDK, 15 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ece C, 14 nov. 2022
starstarstarstarstar

Luizete A, 12 nov. 2022
starstarstarstarstar

Sophia DSN, 12 nov. 2022
starstarstarstarstar

Júlia A, 11 nov. 2022
starstarstarstarstar

I have a great experience!! Thank you!

Idamar Z, 11 nov. 2022
starstarstarstarstar

zo zo blij met het resultaat! ik heb wenkbrauwen en wimpers laten verven! de dame was lief en aardig, hou van haar!

Dhea Sheene C, 9 nov. 2022
starstarstarstarstar

Iulia T, 9 nov. 2022
starstarstarstarstar

Valentina V, 8 nov. 2022
starstarstarstarstar

Wat is Cecila een kundige en lieve meid! Super gezellig maar vooral heel professioneel en ze heeft oprecht mijn nagels zo mooi gemaakt!

Narjess R, 7 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ioulia P, 7 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was ontzettend lief, ze legde alles uit en gaf super handige beauty tips. Heb nog nooit zulke mooie wimpers gehad. Echt blij mee!

Jessika S, 7 nov. 2022
starstarstarstarstar

Vriendelijk geholpen en uitgebreid advies

Ñusta N, 7 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ruby heeft mijn wenkbrauwen erg mooi geshaped en geverfd. Ook een leuke, lieve vrouw

Linda VS, 6 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ik had een hele fijne ervaring de dame heeft mijn nagels goed verzorgd en veel Persies gelakt ben er heel blij mee en kom zeker terug

Nora VDR, 6 nov. 2022
starstarstarstarstar

I had my brows done with Ruby! She’s amazing! I’m very satisfied with my shape, and the staffs in Dashl is very helpful, tried their best to make my scheduling works, will definitely come back again. Go to Ruby! She’s the best!

Yuyin L, 4 nov. 2022
starstarstarstarstar

Vandaag voor het eerst de wenkbrauw- en wimperlifting behandelingen gehad bij Ruby en ik ben er heel erg tevreden mee. Zij was heel vriendelijk, legde alles netjes uit, gaf mij hele goede tips en adviezen en ging heel professioneel te werk. Ik ben heel erg blij en tevreden met het eindresultaat. Bedankt voor de goede service.

Karine A, 3 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was excellent! She explained everything as she went and was lovely to talk to

Jessica P, 3 nov. 2022
starstarstarstarstar

Ik ben super geholpen en mijn wimpers hebben een prachtige lift

Ellen V, 1 nov. 2022
starstarstarstarstar

Margaret T, 31 okt. 2022
starstarstarstarstar

5 Star treatment! Customer service was on point. Thank you I will come back for sure

Fortuna A, 29 okt. 2022
starstarstarstarstar

Elisabeth B, 29 okt. 2022
starstarstarstarstar

Excelente atención

Cristina S, 28 okt. 2022
starstarstarstarstar

Deborah did such a great job on my nails! Loved coming here

Wendel M, 28 okt. 2022
starstarstarstarstar

Exellent! Very meticulous and beautiful work. See you again!

Zrinka B, 27 okt. 2022
starstarstarstarstar

Afsana A, 27 okt. 2022
starstarstarstarstar

Fantastisch

Denise B, 26 okt. 2022
starstarstarstarstar

Zeer blij met mijn manicure en gave Halloween nailart

Fleur V, 25 okt. 2022
starstarstarstarstar

Aniek P, 24 okt. 2022
starstarstarstarstar

Fenna DL, 24 okt. 2022
starstarstarstarstar

Eline VDW, 24 okt. 2022
starstarstarstarstar_border

Eline H, 23 okt. 2022
starstarstarstarstar

Mijn nagels zijn met zorg gedaan. Ik ben blij met het resultaat.

Amanda R, 23 okt. 2022
starstarstarstarstar

De dame die mij heeft geholpen was super aardig en vakkundig

Deborah R, 23 okt. 2022
starstarstarstarstar

I had a great experience with Ruby. She explained everything about my brows, and gave me good advice as well and the result was also amazing. I would definitely recommend her!! :)

Adrienn M, 22 okt. 2022
starstarstarstarstar

She was really good and sweet and gave me a ton of good advice. Thank you so much ❤️

Jamie O, 22 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ik heb vandaag de mooiste wenkbrauwlift ooit gehad!!! De styliste was mega professioneel, had bizar veel productkennis en was ontzettend gezellig! Ik kom volgende maand weer langs!

Eva S, 21 okt. 2022
starstarstarstarstar

Thanks Ruby for perfect eyebrows and lashes! Looks amazing and natural, I love the result!🌸

Daryna S, 21 okt. 2022
starstarstarstarstar

Fantastisch

Anita VK, 19 okt. 2022
starstarstarstarstar

I had a very nice experience with Ruby, she was on time and very communicative. We had some laughs and my brows have never looked better.

Liselotte L, 19 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ontzettend blij met mijn nail art ❤️

Floor N, 18 okt. 2022
starstarstarstarstar

Alina is geweldig! Ze is perfectionistisch (I like) en weet heel veel. Je krijgt dus meteen allerlei toptips terwijl je een gezellig gesprek hebt. Ook heel prettig: ze is relaxed, neemt alle tijd voor je en houdt ook extra rekening met gevoelige ogen.

Sylvia P, 17 okt. 2022
starstarstarstarstar

Jannyne P, 16 okt. 2022
starstarstarstarstar

Weitzu L, 15 okt. 2022
starstarstarstarstar

very nice and professional!! satisfied:)

Laura C, 15 okt. 2022
starstarstarstarstar

Debby DH, 14 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was very kind and did my eyebrows with such precision, I’ll definitely be back!!

Naomi R, 14 okt. 2022
starstarstarstarstar

Heel fijn en aardige mensen. Word bediend en goede ervaring

Aimee P, 12 okt. 2022
starstarstarstarstar

Anja M, 12 okt. 2022
starstarstarstarstar

5 Stars! Exellent! See you again! ❤️

Zrinka B, 11 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was very professional and did a great job! My brows look very nice

Florence R, 11 okt. 2022
starstarstarstarstar

Amazing experience, the beautician was super professional and so delicate, I never try an a good experience like this. 5 stars for you and 5 stars for the beautician

Vito DF, 10 okt. 2022
starstarstarstarstar

Deborah was een geweldige styliste! Ze gaf een gepaste advies over nagels, passende nagellak kleur en erg makkelijk in de omgang. Ze is ook erg netjes en werkt met preciezie. Ze is professioneel in haar werk. Het is ook te zien dat ze ervaring heeft van vele jaren.

Yuta I, 10 okt. 2022
starstarstarstarstar

Very nice and professional, thank you Deborah!

Elisabeth B, 9 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ruby and Cecilia are great! everything went perfect ❤️

Mariia Z, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

Heel goed en leuk geholpen door Ruby. Lash lifting gehad en het is prachtig! Nog advies over wenkbrauwen gehad. Én heerlijke producten! Ik heb zachte lenzen en kon daarna ze weer in doen. Totaal geen irritatie! Voor herhaling vatbaar! Terimah kasih Ruby!

Nancy C, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

Het meisje was supper lief en was ook heel erg bezig of ik convortabel was en gaf me elke keer een spiekten om te kijken of ik mijn wenkbrauwen mooi vond ik zal vaker terug komen

Nora VDR, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

I love my nails! Great service, I will come back for sure.

Fortuna A, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

Was top ! Cecilia is een hele leuke en vriendelijke dame ze heeft de nagels van mijn dochter geweldig gedaan zeker een aan rader .

Senna K, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

Mijn eerste behandeling gehad bij Ruby, erg lieve en professionele dame!

Sanne M, 8 okt. 2022
starstarstarstarstar

I had a lovely time! Cecilia was attentive and super friendly, made the hour go by super quick! My nails look great and I had a a great hour!

Marina W, 7 okt. 2022
starstarstarstarstar

Lieve stylistes en mooi en secuur gedaan, blij mee!

Emma B, 7 okt. 2022
starstarstarstarstar

Heel professioneel en attent, supermooi gedaan!

Emma B, 7 okt. 2022
starstarstarstarstar

Ruby was excellent! Very gentle, professional and friendly. Above all she did an excellent job, my first brow lift was a great success!! Thank you

Hattie P, 7 okt. 2022
starstarstarstarstar

Nigar A, 4 okt. 2022
starstarstarstarstar

Very neatly styled my brows in a short time. Alina was super friendly and knowledgeable

Katinka K, 4 okt. 2022
starstarstarstarstar_border

Vriendelijk geholpen! Korte behandeling, maar mijn wenkbrauwen hadden niet veel werk nodig. Uitleg gegeven over producten. Al met al fijn!

Annette V, 3 okt. 2022
starstarstarstarstar

Cecilia is zeer kundig & professioneel. Heel vriendelijke, kortom een topper Dashl meid. Ik ben zeer tevreden de deur uit gelopen ✨😀

Sue M, 2 okt. 2022
starstarstarstarstar

Cecillia did great! I am so happy to meet her. I will definetely come again.

Merve A, 2 okt. 2022
starstarstarstarstar

Very professional and fast! I love my new nails ❤️

Reka M, 2 okt. 2022
starstarstarstarstar

Excellent service and technical skills, highly recommended!

Trees D, 1 okt. 2022
starstarstarstarstar

Birgit W, 1 okt. 2022
starstarstarstarstar

Hele fijne behandeling gehad, gezellige sfeer en professioneel

Maria E, 1 okt. 2022
starstarstarstarstar

Aline is friendly and great; very happy with the results of my brow lift!

Anoushka S, 30 sep. 2022
starstarstarstarstar

It was my first time at Dashl and I was super happy with the result! I got a super nice gel lack with some nail art. The nail artist was very professional and the environment was super nice as well. It was a very pleasant experience, I would definitely recommend it. :)

Adrienn M, 28 sep. 2022
starstarstarstarstar

Thank you so much, Alina. You went above and beyond. I love my new eyebrows!

Marijke H, 26 sep. 2022
starstarstarstarstar

Helemaal top nog nooit zo mooi me wenkbrauwen laten doen Aliña is lief en advies geven doet ze goed

Isabel VD, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

Had a lovely experience, my brows looks nice, it was perfect!

Mariah H, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

I had a great experience with Lidia! She was so sweet and also very profesional. She has eyes on the details! Great services!

Flor G, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

Rachel TH, 19 sep. 2022
starstarstarstarstar

Beyza K, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

Busra K, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

very nice, friendly and professional service , will def come back

Lilian C, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

I forget the babe of the stylist but she was from Stockholm to work here for some days. She made my nails do pretty and so precieze. Amazing how good she is.

Ikram A, 15 sep. 2022
starstarstarstarstar

First time going to a nail artist for this treatment. She is very professional, lovely chat and a laugh while doing my nails with OPI Polish. My nails look perfect! Thank you.

Im Fong L, 14 sep. 2022
starstarstarstarstar

Een heerlijke behandeling en prachtig resultaat, heel fijn.

José A, 6 sep. 2022
starstarstarstarstar

Hele leuke en gezellige styliste die weet wat ze aan het doen is.

Evelyne S, 6 sep. 2022
starstarstarstarstar

Irem is de aller aller beste

Annelijn S, 2 sep. 2022
starstarstarstarstar

Irem was lovely and did an amazing job!! Will definitely be going back to her.

Madeline D, 29 aug. 2022
starstarstarstarstar

Elisa Z, 28 aug. 2022
starstarstarstarstar

Alles was perfect 👍

Belgin R, 28 aug. 2022
starstarstarstarstar

Heel lief en zorgzaam

Rochelle O, 26 aug. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Nail filing and cuticle work was great, however treatment did not include H&M coloured polish application as advertised on the website

Vanessa S, 25 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super proffesioneel en bekwaam in wat ze doet! Ben enorm blij mee

Chardina S, 24 aug. 2022
starstarstarstarstar

Hai ik ben fantastisch geholpen en kom zeker terug!

Patricia B, 24 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

J L, 22 aug. 2022
starstarstarstarstar

Goede behandeling, liep wel wat uit maar denk dat ze de behandeltijd op de website wat moeten verlengen

Ñusta N, 20 aug. 2022
starstarstarstarstar

This professional know how to make my brows well! Thanks Alina

Priscilla T, 19 aug. 2022
starstarstarstarstar

Anastasia D, 18 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

Faraijah W, 17 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

Debby DH, 17 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super mooi gedaan en stylist was super aardig☺️

Merve D, 16 aug. 2022
starstarstarstarstar

Evelien W, 15 aug. 2022
starstarstarstarstar

Friendly and professional advice and help. Very happy with my ‘new’ brows and lashes!

Nicole K, 14 aug. 2022
starstarstarstarstar

Fantastisch. Het resultaat was erg mooi. En Irem weet precies wat ze doet. Ik kom zeker terug.

H B, 13 aug. 2022
starstarstarstarstar

Jennifer S, 13 aug. 2022
starstarstarstarstar

Iona C, 12 aug. 2022
starstarstarstarstar

Irem heeft oog voor details en is echt een top stylist. Ondanks alle drukte bleef zij servicegericht en nam ze echt de tijd. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig. Ik kom zeker terug bij Irem!

Celeste M, 11 aug. 2022
starstarstarstarstar

Lash lift & Eye brow lift gedaan, zeker aan te raden. Als je dunne wimpers hebt of weinig zou ik geen lashlift aan raden maar eerder extensions, alleen als je dikke wimpers al van jezelf hebt zie je echt een goed verschil!

Isabeau T, 10 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super tevreden, hele goede service!

Maritza A, 8 aug. 2022
starstarstarstarstar

Extra! ❤️

Zrinka B, 7 aug. 2022
starstarstarstarstar

Very nice treatment!

Rose D, 6 aug. 2022
starstarstarstarstar

Heel erg tevreden over de styliste!

Megan B, 6 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super fijne eerste ervaring gehad met Dashl x H&M. De styliste was professioneel en erg aardig. Ook legde ze alles uit wat er ging gebeuren. De behandeling heb ik als super fijn ervaren.

Jodie VDB, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

De meiden waren vriendelijk en warm. Ik was heerlijk gepamperd op minn verjaardag. Tot de volgende keer.

Nieva C, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

Wow wat een brows! Heb de brow lift gedaan bij Ilem, geweldige stylist die weet wat ze doet en ook nog eens heel leuk is.

Kimberly VDH, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

Hele goede behandeling gehad bij Irem!

Eske R, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Fantastic!!

Alba VM, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Ik ben erg fijn geholpen en een leuke medewerker die mijn behandeling deed. Ik ben erg blij met het resultaat!

Chantal VD, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Robin C, 3 aug. 2022
starstarstarstarstar

Isabella L, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Een van de beste gelnagels behandeling die ik heb gehad! De styliste (Katherine volgensmij) werkte heel secuur: Waar ik bij andere salons met dezelfde prijsklasse snel iets op mijn nagels kreeg, werd er hier uitgebreid de tijd genomen, van veilen op gelijke hoogte, verzorgede nagelriemen en fijne cremes! Blij met het resultaat :)

Rosalie K, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Mijn eerste keer bij Dashl voor een brow threading treatment. Alles ging vakkundig, snel en zo pijnloos mogelijk. De expert legt goed uit wat me te wachten staat. Resultaat: prachtige wenkbrauwen! Dank dank.

Im Fong L, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Jovana V, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Kiki VDH, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Marion S, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Me encantó el resultado y la chica muy simpática

Romina MS, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

10/10! Super blij met het resultaat. Ik kom zeker terug.

Maxime DJ, 29 jul. 2022
starstarstarstarstar

Prachtige salon-in-shop! Lieve service-gerichte specialistes die je nog mooier de deur uit laten gaan. Ik kom snel weer terug voor een volgende behandeling

Rianne K, 29 jul. 2022
starstarstarstarstar

Hele fijne behandeling!! Elke stap werd uitgelegd wat er werd gedaan en het resultaat is prachtig. Ik ben geholpen door Irem!

Mariam E, 28 jul. 2022
starstarstarstarstar

Leuk geholpen goed gedaan

Trudy B, 28 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met het resultaat van de brow lift en lash lift :)

Laura T, 27 jul. 2022
starstarstarstarstar

Irem is zeer kundig en vriendelijk. Mijn wenkbrauwen hebben er in tijden niet zo mooi uit gezien.

Evelyn VH, 27 jul. 2022
starstarstarstarstar

Super mooie wenkbrauwen gedaan door Imre! Nu een week geleden, nog steeds super in shape en mooie kleur ook.

Vera VK, 25 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Irem heeft super werk geleverd met mijn brow lift. Super blij mee!

Aliyah E, 24 jul. 2022
starstarstarstarstar

Lovely salon, my nails look beautiful! Tack så mycket!

Danielle VS, 23 jul. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Wimpers verven was de eerste keer maar zou ikzelf niet meer doen maar de wenkbrauwen helemaal top en kom ik zeker voor terug. Betaling is ook niet helemaal goed gegaan dus hopelijk komen ze daarvoor nog op terug!

Kelsey S, 23 jul. 2022
starstarstarstarstar

Ontzettend blij met het resultaat en de service!

Sterre M, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met mijn OPI gellak nagels!

Cansu Ö, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar

Nada S, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

aardig en deskundig

Jacqueline S, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

ik ben zo ontzettend goed geholpen iemand die er echt verstand heeft en zo vriendelijk

Jacqueline S, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heb een All about brows treatment door Irem laten doen. Ik had nog nooit iets aan mijn wenkbrauwen laten doen en Irem heeft er echt iets moois van gemaakt. Naast dat ze vakkundig is, is ze ook nog eens een heel prettig persoon. Kom zeker terug!

Lisette VE, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met het resultaat van de lashlift, met dank aan Irem!

Amer H, 20 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Goede service

Hailey B, 18 jul. 2022
starstarstarstarstar

Emma R, 17 jul. 2022
starstarstarstarstar

Supervriendelijke salon, je word goed verwelkomd en word goed uitgelegd in stappen wat ze precies gaan doen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Fouzia A, 16 jul. 2022
starstarstarstarstar

Mega leuke, gezellige en professionele styliste met prachtige wenkbrauwen en wimpers als resultaat! Ben hier bizar blij mee!

Eva S, 14 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Enorm fijn geholpen!

Esmee VE, 14 jul. 2022
starstarstarstarstar

Konstantina did such an amazing job on my nails. I love the result and love the fun location in the store

Esmae D, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Busra K, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Professionnel medewerker, ben tevreden

Rachida S, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Kim J, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Erg mooi gedaan. Ze hebben mijn nagels heel mooi gevijld. Lijken net acryl nagels ben erg te vreden! Tot de volgende keer!!

Nouhaila, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Enorm bedankt met de browlift! Zo enorm blij met het resultaat :)

Ophélie VW, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Nails look perfect! Fast and great service!

Ruby S, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

I loved it! Thank you so much. I will always come back.💛

Emanuella NB, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Irem heeft mijn wenkbrauwen gedaan en ze zijn echt prachtig geworden. ze nam me volledig mee in het proces en alle stappen die ze nam. ze was super professioneel en lief, zeker een aanrader!

Tessa M, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Demi N, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Dian B, 7 jul. 2022
starstarstarstarstar

Really loved the treatment! My lashes look amazing 🫶🏽

Guusje W, 7 jul. 2022