H&M Beauty Bar by Dashl Dam Square
4,8starstarstarstarstar_half89 beoordelingen

Locatie

Amsterdam

Adres

Dam 4, Amsterdam

Telefoon

0620098050

Over

Welkom bij de Beauty Bar van Dashl x H&M op de Dam in Amsterdam! Hier laat je je nagels, wimpers en wenkbrauwen behandelen. Dit zijn onze openingstijden: Mo/Tue/Wed 10-20 Thu 10-21, Fri/Sa 10-20, Sun 11-20.

starstarstarstarstar

Thank you so much, Alina. You went above and beyond. I love my new eyebrows!

Marijke H, 26 sep. 2022
starstarstarstarstar

Helemaal top nog nooit zo mooi me wenkbrauwen laten doen Aliña is lief en advies geven doet ze goed

Isabel VD, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

Had a lovely experience, my brows looks nice, it was perfect!

Mariah H, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

I had a great experience with Lidia! She was so sweet and also very profesional. She has eyes on the details! Great services!

Flor G, 22 sep. 2022
starstarstarstarstar

Rachel TH, 19 sep. 2022
starstarstarstarstar

Beyza K, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

Busra K, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

very nice, friendly and professional service , will def come back

Lilian C, 16 sep. 2022
starstarstarstarstar

I forget the babe of the stylist but she was from Stockholm to work here for some days. She made my nails do pretty and so precieze. Amazing how good she is.

Ikram A, 15 sep. 2022
starstarstarstarstar

First time going to a nail artist for this treatment. She is very professional, lovely chat and a laugh while doing my nails with OPI Polish. My nails look perfect! Thank you.

Im Fong L, 14 sep. 2022
starstarstarstarstar

Een heerlijke behandeling en prachtig resultaat, heel fijn.

José A, 6 sep. 2022
starstarstarstarstar

Hele leuke en gezellige styliste die weet wat ze aan het doen is.

Evelyne S, 6 sep. 2022
starstarstarstarstar

Irem is de aller aller beste

Annelijn S, 2 sep. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Location is lovely, however my eyelashes are not as permed as i hoped.

Jade M, 30 aug. 2022
starstarstarstarstar

Irem was lovely and did an amazing job!! Will definitely be going back to her.

Madeline D, 29 aug. 2022
starstarstarstarstar

Elisa Z, 28 aug. 2022
starstarstarstarstar

Alles was perfect 👍

Belgin R, 28 aug. 2022
starstarstarstarstar

Heel lief en zorgzaam

Rochelle O, 26 aug. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Nail filing and cuticle work was great, however treatment did not include H&M coloured polish application as advertised on the website

Vanessa S, 25 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super proffesioneel en bekwaam in wat ze doet! Ben enorm blij mee

Chardina S, 24 aug. 2022
starstarstarstarstar

Hai ik ben fantastisch geholpen en kom zeker terug!

Patricia B, 24 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

J L, 22 aug. 2022
starstarstarstarstar

Goede behandeling, liep wel wat uit maar denk dat ze de behandeltijd op de website wat moeten verlengen

Ñusta N, 20 aug. 2022
starstarstarstarstar

This professional know how to make my brows well! Thanks Alina

Priscilla T, 19 aug. 2022
starstarstarstarstar

Anastasia D, 18 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

Faraijah W, 17 aug. 2022
starstarstarstarstar_border

Debby DH, 17 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super mooi gedaan en stylist was super aardig☺️

Merve D, 16 aug. 2022
starstarstarstarstar

Evelien W, 15 aug. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Although in general the treatment was fine, I found the service not the best. Not great actitud and difficult to find a common ground on what I was looking for. Although I paid for all nails decoration, I just got 4 nails designed. I believe a better actitud can help to make this experience better.

Valentina A, 14 aug. 2022
starstarstarstarstar

Friendly and professional advice and help. Very happy with my ‘new’ brows and lashes!

Nicole K, 14 aug. 2022
starstarstarstarstar

Fantastisch. Het resultaat was erg mooi. En Irem weet precies wat ze doet. Ik kom zeker terug.

H B, 13 aug. 2022
starstarstarstarstar

Jennifer S, 13 aug. 2022
starstarstarstarstar

Iona C, 12 aug. 2022
starstarstarstarstar

Irem heeft oog voor details en is echt een top stylist. Ondanks alle drukte bleef zij servicegericht en nam ze echt de tijd. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig. Ik kom zeker terug bij Irem!

Celeste M, 11 aug. 2022
starstarstarstarstar

Lash lift & Eye brow lift gedaan, zeker aan te raden. Als je dunne wimpers hebt of weinig zou ik geen lashlift aan raden maar eerder extensions, alleen als je dikke wimpers al van jezelf hebt zie je echt een goed verschil!

Isabeau T, 10 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super tevreden, hele goede service!

Maritza A, 8 aug. 2022
starstarstarstarstar

Extra! ❤️

Zrinka B, 7 aug. 2022
starstarstarstarstar

Very nice treatment!

Rose D, 6 aug. 2022
starstarstarstarstar

Heel erg tevreden over de styliste!

Megan B, 6 aug. 2022
starstarstarstarstar

Super fijne eerste ervaring gehad met Dashl x H&M. De styliste was professioneel en erg aardig. Ook legde ze alles uit wat er ging gebeuren. De behandeling heb ik als super fijn ervaren.

Jodie VDB, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

De meiden waren vriendelijk en warm. Ik was heerlijk gepamperd op minn verjaardag. Tot de volgende keer.

Nieva C, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

Wow wat een brows! Heb de brow lift gedaan bij Ilem, geweldige stylist die weet wat ze doet en ook nog eens heel leuk is.

Kimberly VDH, 5 aug. 2022
starstarstarstarstar

Hele goede behandeling gehad bij Irem!

Eske R, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Fantastic!!

Alba VM, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Ik ben erg fijn geholpen en een leuke medewerker die mijn behandeling deed. Ik ben erg blij met het resultaat!

Chantal VD, 4 aug. 2022
starstarstarstarstar

Robin C, 3 aug. 2022
starstarstarstarstar

Isabella L, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Een van de beste gelnagels behandeling die ik heb gehad! De styliste (Katherine volgensmij) werkte heel secuur: Waar ik bij andere salons met dezelfde prijsklasse snel iets op mijn nagels kreeg, werd er hier uitgebreid de tijd genomen, van veilen op gelijke hoogte, verzorgede nagelriemen en fijne cremes! Blij met het resultaat :)

Rosalie K, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Mijn eerste keer bij Dashl voor een brow threading treatment. Alles ging vakkundig, snel en zo pijnloos mogelijk. De expert legt goed uit wat me te wachten staat. Resultaat: prachtige wenkbrauwen! Dank dank.

Im Fong L, 2 aug. 2022
starstarstarstarstar

Jovana V, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Kiki VDH, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Marion S, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

Me encantó el resultado y la chica muy simpática

Romina MS, 31 jul. 2022
starstarstarstarstar

10/10! Super blij met het resultaat. Ik kom zeker terug.

Maxime DJ, 29 jul. 2022
starstarstarstarstar

Prachtige salon-in-shop! Lieve service-gerichte specialistes die je nog mooier de deur uit laten gaan. Ik kom snel weer terug voor een volgende behandeling

Rianne K, 29 jul. 2022
starstarstarstarstar

Hele fijne behandeling!! Elke stap werd uitgelegd wat er werd gedaan en het resultaat is prachtig. Ik ben geholpen door Irem!

Mariam E, 28 jul. 2022
starstarstarstarstar

Leuk geholpen goed gedaan

Trudy B, 28 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met het resultaat van de brow lift en lash lift :)

Laura T, 27 jul. 2022
starstarstarstarstar

Irem is zeer kundig en vriendelijk. Mijn wenkbrauwen hebben er in tijden niet zo mooi uit gezien.

Evelyn VH, 27 jul. 2022
starstarstarstarstar

Super mooie wenkbrauwen gedaan door Imre! Nu een week geleden, nog steeds super in shape en mooie kleur ook.

Vera VK, 25 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Irem heeft super werk geleverd met mijn brow lift. Super blij mee!

Aliyah E, 24 jul. 2022
starstarstarstarstar

Lovely salon, my nails look beautiful! Tack så mycket!

Danielle VS, 23 jul. 2022
starstarstarstar_borderstar_border

Wimpers verven was de eerste keer maar zou ikzelf niet meer doen maar de wenkbrauwen helemaal top en kom ik zeker voor terug. Betaling is ook niet helemaal goed gegaan dus hopelijk komen ze daarvoor nog op terug!

Kelsey S, 23 jul. 2022
starstarstarstarstar

Ontzettend blij met het resultaat en de service!

Sterre M, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met mijn OPI gellak nagels!

Cansu Ö, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar

Nada S, 22 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

aardig en deskundig

Jacqueline S, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

ik ben zo ontzettend goed geholpen iemand die er echt verstand heeft en zo vriendelijk

Jacqueline S, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heb een All about brows treatment door Irem laten doen. Ik had nog nooit iets aan mijn wenkbrauwen laten doen en Irem heeft er echt iets moois van gemaakt. Naast dat ze vakkundig is, is ze ook nog eens een heel prettig persoon. Kom zeker terug!

Lisette VE, 21 jul. 2022
starstarstarstarstar

Heel blij met het resultaat van de lashlift, met dank aan Irem!

Amer H, 20 jul. 2022
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Aardige en professionele styliste, maar ik zie heel erg weinig van het eindresultaat. Zowel van de lift (het krullen) van de wimpers als van het verven. Ik heb een keer eerder een lash lift gehad en daar zag ik echt een groot verschil. Heel eerlijk gezegd: zonde van m’n geld.

Marieke H, 19 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Goede service

Hailey B, 18 jul. 2022
starstarstarstarstar

Emma R, 17 jul. 2022
starstarstarstarstar

Supervriendelijke salon, je word goed verwelkomd en word goed uitgelegd in stappen wat ze precies gaan doen! Zeker voor herhaling vatbaar!

Fouzia A, 16 jul. 2022
starstarstarstarstar

Mega leuke, gezellige en professionele styliste met prachtige wenkbrauwen en wimpers als resultaat! Ben hier bizar blij mee!

Eva S, 14 jul. 2022
starstarstarstarstar_border

Enorm fijn geholpen!

Esmee VE, 14 jul. 2022
starstarstarstarstar

Konstantina did such an amazing job on my nails. I love the result and love the fun location in the store

Esmae D, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Busra K, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Professionnel medewerker, ben tevreden

Rachida S, 13 jul. 2022
starstarstarstarstar

Kim J, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Erg mooi gedaan. Ze hebben mijn nagels heel mooi gevijld. Lijken net acryl nagels ben erg te vreden! Tot de volgende keer!!

Nouhaila, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Enorm bedankt met de browlift! Zo enorm blij met het resultaat :)

Ophélie VW, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

Nails look perfect! Fast and great service!

Ruby S, 12 jul. 2022
starstarstarstarstar

I loved it! Thank you so much. I will always come back.💛

Emanuella NB, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Irem heeft mijn wenkbrauwen gedaan en ze zijn echt prachtig geworden. ze nam me volledig mee in het proces en alle stappen die ze nam. ze was super professioneel en lief, zeker een aanrader!

Tessa M, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Demi N, 8 jul. 2022
starstarstarstarstar

Dian B, 7 jul. 2022
starstarstarstarstar

Really loved the treatment! My lashes look amazing 🫶🏽

Guusje W, 7 jul. 2022