Maak tijd voor jezelf met Dashl

Nails On Repeat


Healthy nails, healthy mind. Elke maand onbeperkt manicures en gellak behandelingen, klinkt geweldig toch? Kies voor zoveel Classic Manicures, OPI gellak Manicures, gellak verwijderingen en nagelreparaties als je wilt! Hoeveel investeer jij in je nagels?

Miss Flexible – maandelijks abonnement

Geldt voor Beauty Bars in Nederland
€ 79/maand

Queen All Year – jaarlijks abonnement
Meld je aan voor een jaar, bespaar €120 en ontvang VIP-treats

Geldt voor Beauty Bars in Nederland
€ 69 /maand*

VIP-treats:
Exclusief welkomstpakket met een Dashl totebag gevuld met een Nail Oil en Nail Rescue Serum (t.w.v. 31 €)
Beauty met korting, 10% korting op alles uit de Dashl shop
VIP-gast voor speciale Dashl evenementen waar je als eerst op de hoogte bent van nieuwe releases

* opzegtermijn van een maand


Brows On Repeat


Brows on fleek! Wil je een nieuwe vorm die je ogen omlijst of ga je voor een snelle touch-up? Gebruik zoveel Brow Express als je wilt met dit pakket. Voor welke variant kies jij?

Miss Flexible – maandelijks abonnement

Geldt voor Beauty Bars in Nederland
€ 34/maand*


Queen All Year – jaarlijks abonnement
Meld je aan voor een jaar, bespaar €60 en ontvang VIP-treats

Geldt voor Beauty Bars in Nederland
€ 29/maand*

VIP-treats:
Exclusief welkomstpakket met een Dashl totebag gevuld met een Nail Oil en Nail Rescue Serum (t.w.v. 31 €)
Beauty met korting, 10% korting op alles uit de Dashl shop
VIP-gast voor speciale Dashl evenementen waar je als eerst op de hoogte bent van nieuwe releases


Treats with benefits
Bespaar geld

Serieus, een maand take-away latte is duurder dan een abonnement op nieuwe nagels en wenkbrauwen samen. Dus ruil de cafeïne boost om voor iets verfrissender met dit abonnement voor jezelf.

Geen verplichtingen

Bang voor verplichtingen? Geen probleem. Word maandelijks lid en zeg op wanneer je maar wilt. Past het even niet in je budget of ga je even op vakantie? Pauzeer je pakket en bewaar je schoonheidsbehandelingen voor andere dagen.

Altijd aan

Boek de behandelingen een maand van tevoren of kort ervoor onderweg via de Dashl-app. Ontvang notificaties op je mobiel en mis nooit meer je afspraak.

Join Dashl Club

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?
Bij het bestellen van je abonnement vul je je kaartgegevens in. Het bedrag wordt binnen 1-3 werkdagen van je rekening afgeschreven. Daarna wordt de betaling elke maand automatisch afgeschreven.

Zijn mijn bankgegevens veilig?
Wij gebruiken Stripe als betaling provider. Ze voldoen aan de hoogste standaard voor veilige betalingen en al jouw gegevens zijn veilig versleuteld.

Wanneer wordt mijn abonnement geactiveerd?
Binnen 24 uur. Je ontvangt een e-mail wanneer deze klaar voor gebruik is. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan of deze niet in de spam-folder is beland. Neem anders contact met ons op via abonnementen@dashl.nl.

Wanneer krijg ik mijn startpakket?
Op onze jaarlidmaatschapen is het startpakket van toepassing. Ongeveer 14 dagen nadat je je lidmaatschap hebt betaald, sturen we deze op. Als je je starterspakket niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via lidmaatschapen@dashl.nl.

Kan ik mijn vriend(in) uitnodigen voor een behandeling?
Het abonnement is strikt persoonlijk en kan door niemand anders dan jou persoonlijk worden gebruikt. In verband met de behandeling word je gevraagd je identiteitsbewijs en Club-abonnement op je Dashl-profiel te tonen.

Wat als ik mijn afspraak wil wijzigen?
Je kunt je afspraak minimaal 24 uur van tevoren wijzigen. Bij no-shows of bij minder dan 24 uur voor de behandeling worden de kosten voor de behandeling in rekening gebracht: bijvoorbeeld €22 voor Brow Express en €46 voor Gel Polish Manicure met verwijdering. Deze kosten worden gefactureerd.
Mis je je afspraken twee keer in een periode van 30 dagen? Dan wordt je account voor 14 dagen geschorst. Dit om ervoor te zorgen dat de stylist en andere klanten de mogelijkheid krijgen om deze afspraak te reserveren.

Kan ik mijn abonnement pauzeren?
Jazeker. Maximaal één keer per jaar voor een periode van maximaal 3 maanden kan je ervoor kiezen je abonnement te pauzeren. De tijd van je abonnement wordt dan automatisch verlengd. In bijzondere omstandigheden is het mogelijk om langer te pauzeren, op vertoon van bewijzende documenten. Wil je je abonnement pauzeren? E-mail ons op abonnementen@dashl.nl. Houd er rekening mee dat je ons uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de volgende abonnement maand op de hoogte moet stellen, anders begint de pauze pas de volgende maand.

Kan ik mijn favoriete stylist boeken?
Natuurlijk! Maar helaas kunnen we geen garanties geven door onvoorspelbare zaken zoals ziekte. Dan behouden we ons het recht om je een andere stylist te geven. Je kunt de behandeling niet korter dan 24 uur van tevoren annuleren bij wijziging van de stylist. We proberen je altijd ruim van tevoren hierover te informeren zodat je de mogelijkheid tot annuleren hebt bij langer dan 24 uur van tevoren.

Hoeveel manicures en wenkbrauw behandelingen kan ik in één maand doen?
Je kunt per maximaal 3 behandelingen tegelijkertijd geboekt hebben. Als een behandeling eenmaal is uitgevoerd, kan je een volgende behandeling boeken, zolang de maximaal drie actieve behandelingen tegelijk niet zijn overschreven. Om gezondheidsredenen raden we aan om tussen elke manicure minimaal 10-14 dagen te wachten en de nagels even te laten rusten. Dit om broze en zwakke nagels met een beschadigd nagelbed te voorkomen.
Ik wil een abonnement cadeau geven, hoe doe ik dat? Vul bij je bestelling je eigen gegevens in voor het abonnement en de betaling. Klik vervolgens op "Ja", onder "Doe je het abonnement cadeau?", En vul de naam en het e-mailadres in van de persoon die het abonnement ontvangt. De ontvanger krijgt van ons een e-mail met info. Als je hierover vragen hebt stuur dan een mail naar abonnementen@dashl.nl.

Hoe meld ik me af?
Je zegt je abonnement op door een e-mail te sturen naar abonnementen@dashl.nl. Houd er rekening mee dat voor Miss Flexible een opzegtermijn van 30 dagen geldt. Je moet dit uiterlijk de dag voordat je volgende maand begint aan ons doorgeven. Als je abonnement bijvoorbeeld op de 12e is ingegaan, moet je deze uiterlijk de 11e van de maand ervoor opzeggen. Niet betalen geldt niet als opzegging. Als je Queen All Year hebt, geldt je afgesproken periode.

Lees hier de volledige voorwaarden